Adventní koncerty s novou hybridní aplikací Rozhlasu a televize Slovenska

12. prosinec 2018

Sváteční program je každoročně součástí HbbTV slovenského veřejnoprávního média RTVS. Česká televize nabízí tradičně Adventní koncerty ve svém archivu iVysílání.

Rozhlas a televize Slovenska (RTVS) nabízí každoročně svým divákům sérii Adventních koncertů ve speciální aplikaci, která funguje v rámci hybridního vysílání. Výjimkou není ani letošní ročník. RTVS tentokrát představila zcela novou podobu aplikace, kterou mohou využít majitelé televizorů a set-top boxů s podporou HbbTV. Aktuálně si je možné přehrát koncerty z 2. a 9. prosince (Snina a Halič), následující díly budou uvedeny 16. a 23. prosince (Tatranská Lomnica a Skalica).

Aventní koncerty RTVS - HbbTV verze 2018

 

Adventní koncerty jsou tradičně součástí hybridního menu, kde mohou dále majitelé přijímačů s podporou této technologie využívat například i televizních archiv, zpravodajství, případně teletext. Dlouhodobě jsou také součástí aplikace, které již nejsou aktuální, ale ukazují možnosti HbbTV – MS ve fotbale nebo Tour de France. Adventní koncerty má pochopitelně ve své nabídce i veřejnoprávní Česká televize, ale nepřipravuje pro ně žádnou speciální položku. Diváci je dle očekávání najdou v archivu iVysílání.

autor: lukpo
Spustit audio

Související