Americká NBC News aktualizovala svou zpravodajskou aplikaci, nabízí tu celkem tři kanály

18. říjen 2021

Aktualizací prošla v uplynulých týdnech aplikace, která umožňuje sledování americké zpravodajské televize NBC News a také kanálů Today a MSNBC. První dva programy jsou k dispozici i zájemcům v České republice zcela zdarma.

Americké zpravodajské kanály se již dávno nespoléhají pouze na šíření prostřednictvím klasických distribučních kanálů, jako jsou kabelové sítě nebo satelitní operátoři. Zájemci o obsah tematického kanálu NBC News si mohou stáhnout stejnojmennou aplikaci, která umožňuje také bezplatné sledování programu Today All Day. Přístup k vysílání MSNBC je k dispozici pouze s přihlašovacími údaji vázané na amerického operátora.

Aplikace v uplynulých týdnech prošla aktualizaci na platformě Apple TV. Vedle vysílání dvou zpravodajských kanálů NBC News Now a Today All Day mohou zájemci v České republice přistupovat také do jejich archivu. Aplikace je ale na našem trhu k dispozici například i pro Android TV, orientace v menu však vypadá jinak. Zatímco na Apple TV je menu horizontální, u druhé platformy se jedná o vertikální. Bezplatné aplikace nabízí i další zpravodajské TV.

autor: lukpo
Spustit audio

Související