Anglická asociace FA spustila novou streamingovou službu zaměřenou na ženský fotbal

16. září 2019

FA Player má podle tiskové zprávy nabídnout přes 150 zápasů ženského fotbalu včetně toho nejlepšího z anglické scény a soutěže Women’s FA Cup. Čeští uživatelé budou mít minimálně přístup k video obsahu z archivu.

FA Player je novou streamingovou platformou anglické Fotbalové asociace (FA), která je zaměřená výhradně na ženské zápasy. K dispozici je od soboty 7. září a v omezené míře funguje také v České republice, jak si ověřila redakce portálu Digitální rádio. Nutností je však bezplatná registrace. FA Player má podle tiskové zprávy nabídnout přes 150 zápasů ženského fotbalu včetně toho nejlepšího z anglické scény a soutěže Women’s FA Cup.

Služba je bezplatná, k dispozici je mobilní aplikace, případně webový portál na snadno zapamatovatelné adrese faplayer.thefa.com. Kelly Simmonsonová, ředitelka ženské profesionální ligy FA uvedla, že toto oznámení je klíčovým a významným krokem na cestě FA k rozvoji ženského fotbalu a přilákání nového publika. Zájemci v Česku pravděpodobně nebudou mít k dispozici živé přenosy, nicméně obsah z archivu přehrávat mohou.

autor: lukpo
Spustit audio

Související