Anglickou Premier League bude od příštího roku vysílat exkluzivně operátor Skylink

8. červenec 2021

Exkluzivní vysílací práva na následující tři roky získal pro anglickou fotbalovou Premier League počínaje sezónou 2022/2023 operátor Skylink. Skupina Canal+, která tohoto provozovatele vlastní, to dnes oznámila v tiskové zprávě.

Vysílací práva se týkají jak České republiky tak Slovenska. Doposud se vysílala anglická Premier League na speciálním kanálu Premier Sport, který mezi sebe mají rozděleni operátoři O2 Czech Republic, T-Mobile a Telly. Zdali Skylink chystá pro nejvyšší anglickou fotbalovou soutěž speciální kanál, případně ji nabídne například na již existující stanici, se v tiskové zprávě nehovoří.

„S potěšením přinášíme Premier League, jednu z nejprestižnějších sportovních soutěží, klientům Skylinku - předního česko-slovenského poskytovatele televizní zábavy. Tento krok je součástí naší budoucí strategie, přinášet zákazníkům nejlepší obsah a služby, zejména pokud jde o sport, filmy a seriály,“ uvedl při této příležitosti Jaromír Glisník, člen představenstva Canal+ Luxembourg / Skylink.

„Canal+ svým zákazníkům trvale nabízí špičkové sportovní přenosy a fanoušci Premier League v těchto nových zemích se mohou těšit na možnost sledování spousty skvělých zápasů až do sezóny 2024/25,“ doplnil Paul Molnar, mediální ředitel Premier League.

autor: lukpo
Spustit audio

Související