Apple už nebude tak štědrý, bezplatný přístup ke své streamovací službě snižuje u nových zařízení na čtvrtinu

25. červen 2021

Americká společnost Apple se rozhodla, že skončí se svou štědrostí směrem ke svým zákazníkům a u jejích nových zařízení sníží bezplatný přístup ke streamingové službě Apple TV+ z jednoho roku na tři měsíce.

Od 1. července už budou mít zákazníci americké firmy na nových zařízeních přístup ke streamovací službě Apple TV+ pouze na tři měsíce místo dosavadního roku. Minulý týden o tom informoval jako první portál 9to5mac. Kupující, který si stihne pořídit nové zařízení do konce června, využije ještě plný přístup k Apple TV+ v rozsahu jednoho roku. Apple už zároveň nebude bezplatný přístup prodlužovat těm, co ho získali v roce 2019.

Z pohledu Česká republiky zůstává streamingová služba Apple TV ve stínu známější konkurence, jako je například Netflix, HBO GO nebo Voyo. Kolik uživatelů má reálně službu na našem území zakoupenou, pochopitelně známo není. Mezi nejznámější pořady, které platforma Applu v uplynulých měsících uvedla, je například Ted Lasso, The Morning Show, Dickinsonová, For All Mankind nebo See. Pořady jsou lokalizovány formou titulků.

autor: lukpo
Spustit audio

Související