Arabella Gold slibuje ve vídeňském DAB+ „super šlágry a mega oldies hity“

2. červen 2021

Ve stejný den, kdy se v celoplošném multiplexu DAB+ Austria objevila nová rozhlasová stanice Antenne Österreich, rozšířila nabídku metropolitní sítě ve Vídni Arabella Gold. I tento program je možné naladit na omezeném území České republiky.

Arabella Gold je tematickou odnoží vídeňského programu Radio Arabella. Stanice slibuje posluchačům dle svého motta „super šlágry a mega oldies“. Majitelé digitálních rádií se tak mají těšit na nejpopulárnější hity a nejoblíbenější skladby posledních let. Dle první odezvy našich čtenářů v diskusním boxu Digitálního rádia z vysílání zní řada písníček v němčině, což nemusí každému tuzemskému posluchači sedět.

Reklama na novou digitální stanici Arabella Gold

„Směs nejslavnějších hitů a melodických oldies je ručně vybíraná, dokonale koordinovaná a určitě povzbudí posluchače, aby si spolu zazpívali,“ uvedl při příležitosti startu nové stanice její ředitel Wolfgang Struber. Německé hity a anglicky zpívané písničky budou zejména z období od padesátých do sedmdesátých let, doplněné budou také o instrumentální skladby. V dosahu sítě CityMUX Wien II je přibližně 2,5 milionu obyvatel Rakouska.

autor: lukpo
Spustit audio

Související