Basketbalová liga NBA konečně pustila svou streamingovou službu mimo placenou televizi

6. listopad 2019

Basketbaloví nadšenci se mohou těšit celkem na více než sto exkluzivních živých přenosů, formáty, které vznikají přímo pro tuto platformu, a pokročilé možnosti sledování obsahu prostřednictvím aplikací na mobilních zařízeních.

Nejvyšší americká basketbalová liga NBA začala konečně nabízet přímé přenosy, záznamy a další bonusový materiál z této soutěže na vlastní streamingové platformě mimo nabídky placené televize. Její platforma NBA TV je tak od tohoto týdne dostupná také v České republice. Roční předplatné vyjde na 2.300 korun s bezplatným sedmidenním testem. NBA TV je určena pro opravdové basketbalové fanoušky, protože má divákům nabídnout přenos z každé hry jejich oblíbeného týmu. Jedná se o kompletní pokrytí soutěže.

Čtěte také

Basketbaloví nadšenci se mohou těšit celkem na více než sto exkluzivních živých přenosů, formáty, které vznikají přímo pro tuto platformu, a pokročilé možnosti sledování obsahu prostřednictvím aplikací na mobilních zařízeních. NBA TV mimo jiné slibuje nové pohledy kamer, záběry zachycené prostřednictvím chytrých mobilních telefonů, rozhovory s celebritami, hloubkové analýzy, speciální grafiku nebo zapojení sociálních sítí.

Tina Shah, výkonná viceprezidentka a generální ředitelka společnosti Turner Sports, chápe inovace jako důležitou součást NBA Digital. „NBA nabídne fanouškům větší příležitost zapojení se do nejvyšší basketbalové ligy a kolektivního portfolia našich značek. Konzumace sportovního obsahu se neustále vyvíjí a my plánujeme divákům nadále nabízet nové příležitosti a zapojení do prémiového obsahu,“ konstatovala Shah. NBA TV nabídne kompletní pokrytí této soutěže od roku 2000 do současnosti.

autor: lukpo
Spustit audio

Související