Bavorská egoFM uvedla novou mobilní aplikaci, posluchače díky ní zapojí i do vysílání

18. leden 2022

Digitální rozhlasová stanice egoFM, jejíž vysílání je v sousedním Německu dostupné prostřednictvím řady DAB+ multiplexů, má od konce loňského roku novou mobilní aplikaci. Posluchačům například umožní poslat týmu přímo příspěvek do studia.

Mobilní aplikace mediálních domů už dnes v případě rozhlasových stanic zdaleka neumožňují poslech daného programu, ale významně mohou rozšířit i její aktivity. Výjimkou není v tomto směru ani bavorská egoFM, která z několika DAB+ multiplexů pokrývá i část území Čech. Uživatel si může díky nové aplikaci ukládat oblíbené skladby do playlistů, zaslat svůj vzkaz do vysílání prostřednictvím hlasové schránky nebo listovat vysílaným programem.

Díky egoFM app mohou zájemci číst články o tématech, kterým se čistě digitální stanice ve vysílání věnuje, a to je hudba, pop kultura nebo udržitelnost apod. V sekci „egoFM nimmt dich mit“ (egoFM vás vezme s sebou, pozn. red.) najdou fanoušci stanice přístup k nákupu vstupenek na koncerty, festivaly a další akce. Posluchači stanice mohou novou mobilní aplikaci stahovat podle očekávání pro systémy Android a iOS, ostatní podporovány nejsou.

autor: lukpo
Spustit audio

Související