Bavorský rozhlas odvysílá řadu sportovních přenosů, místo DAB+ je nabídne přes internet

14. červen 2019

Veřejnoprávní vysílatel informoval, že posluchači se mohou těšit na sporty, jako jsou například triatlon, plážový volejbal, golf, střelba, surfování nebo jízda na koni.

Bavorský veřejnoprávní rozhlas začal v uplynulých dnech nabízet na internetu sportovní přenosy, které se nedostanou do vysílání. Půjde zejména o disciplíny, které nezajímá tolik fanoušků, nicméně vysílatel na nich má své týmy. Novinka je k dispozici prostřednictvím portálu BRsport.de, na platformě DAB+ budou moci majitelé digitálních rádií sledovat nadále například výsledky nejvyšší fotbalové soutěže Bundesliga v rámci slideshow mj. na stanici B5 aktuell.

Veřejnoprávní vysílatel informoval, že posluchači se mohou těšit na sporty, jako jsou například triatlon, plážový volejbal, golf, střelba, surfování nebo jízda na koni. Pro nejbližší dny a týdny má Bayerischer Rundfunk naplánované například pokrytí golfového turnaje BMW Open 2019, který se koná od 20. do 23. června v Mnichově; 25. srpna plážový volejbal Bayerische Meisterschaften a od 23. do 24. listopadu Springreiten: Munich Indoors, Finale der Riders Tour.

autor: lukpo
Spustit audio

Související