Bezplatná internetová služba Olympic Channel nabízí v březnu tematický kanál věnovaný ženským hrdinkám

11. březen 2021

Streamingová platforma Olympic Channel zařadila do své nabídky dočasně speciální stanici ‘Celebrating International Women's Day'. Diváci ho budou moci sledovat zdarma po celý březen a v programu najdou nejlepší momenty her s ženskými hrdinkami.

Dočasnou stanici spustil Mezinárodní olympijský výbor (MOV) při příležitosti Mezinárodního dne žen, který připadl na pondělí 8. března. V programové nabídce platformy Olympic Channel doplňuje kromě stejnojmenné stanice i tematický stream Olympic Channel On Ice. Internetová platforma MOV láká na největší momenty letních i zimních olympijských her, v nichž hrály roli ženy a díky kterým se z nich staly sportovní legendy.

Chybět tak nebude mimo jiné běh Cathy Freemanové na 400 metrů ze Sydney 2000, gymnastický výkon Simony Bilesové v Riu 2016 a spoustě dalších. MOV na webu Olympic Channel uvedl, že nabídne divákům také původní sérii Originals, v níž se objeví inspirativní ženy z celého světa a jejich cesta za vysněným titulem. Internetový kanál je možné sledovat on-line na webu Olympicchanel.com a mj. i prostřednictvím aplikace pro Apple TV.

autor: lukpo
Spustit audio

Související