Bezplatná internetová služba Rakuten TV přidala do nabídky stand-up comedy show a krátké filmy

12. březen 2021

V nabídce bezplatně streamovaných programů on-line videopůjčovny Rakuten TV se nově objevily stanice Comedy Dynamics a Sofy.TV. Na své si tak přijdou jak fanoušci stand-up comedy show typu Na stojáka, tak i krátkých filmů.

Kanály Comedy Dynamics a Sofy.TV byly do nabídky pro české diváky přidány v průběhu tohoto týdne. Obě stanice jsou nelokalizované, nicméně opět vyplňují určitou mezeru v programové nabídce, kterou tematicky služba Rakuten TV měla. Kanály byly zařazeny v rámci kategorie Channels do rubriky Entertainment, tedy Zábava. Nabídka lineárních kanálů je k dispozici pro majitele novějších televizorů. Starší zobrazovače, které mají implementovanou aplikaci Rakuten TV, tuto možnost neobsahují.

Comedy Dynamics sama sebe prezentuje jako největší nezávislou komediální produkční a distribuční společnost. Sama spolupracovala s největšími globálními hráči v oblasti streamovaného videa v čele s Netflixem a Disney+. Společnost Comedy Dynamics začala v roce 2019 uvádět do amerických kin také vlastní filmy a vytvořila vlastí síť Comedy Dynamics Network. Sofy.tv je oproti tomu prezentována jako poskytoval nejlepších krátkých filmů na světě, tvz. „shorts“. V databázi jich má více jak 1800 a týdně deset nových přidává.

autor: lukpo
Spustit audio

Související