Bezplatná streamingová služba Plex zařazuje do nabídky FashionBox, Fight Network a další tři kanály

14. duben 2021

Pět nových stanic se objevilo v nabídce multimediální platformy Plex. V kategorii Živá TV se objevily konkrétně kanály Popsugar Fitness, FashionBox, For The Fans (FTF), Impact! Wresting a Fight Network. Portfolio bezplatně streamovaných programů dosáhlo cifry 66.

Aplikace multimediální platformy Plex je součástí řady zařízení připojených k internetu. Jedná se nejen o takzvané chytré televizory (Smart TV), ale také multimediální centra, jako je Apple TV, nVidia Shield (Android TV) a další. Plex TV je také k dispozici ve verzi pro webový prohlížeč, a to na adrese https://app.plex.tv/.

Popsugar Fitness – nabízí fitness návody a tipy na cviky, které vám pomohou na cestě ke zdravému životu, hubnutí a úlevě od stresu. Diváci si budou moci zacvičit po boku odborníků na fitness i hollywoodských trenérů celebrit. V době psaní textu byl stream kanálu nefunkční.

Čtěte také

FashionBox – Všechny styly na jednom místě. FashionBox HD obsahuje inspirativní, vzdělávací a zábavný obsah o nakupování, životním stylu a módních trendech. Nahlédněte do zákulisí módních mol, užijte si módní přehlídky a sledujte rozhovory se špičkovými návrháři. V době psaní textu byl stream kanálu nefunkční.

For The Fans (FTF) – Obsah pro fanoušky z různých odvětví lidského fungování včetně sportu. FTF nabízí vysílání v režimu 24/7, tedy 24 hodin denně, 7 dní v týdnu. Program tvoří přenosy živých událostí, rozhovory, předpovědí, analýzy i další originální obsah.

Impact! Wresting – Charakterizuje se jako jedna z nejvýznamnějších světových wrestlingových zábavních her s „podmanivými postavami a adrenalinem nabitou akcí“.

Fight Network – Světová vysílací síť zaměřená na bojové sporty včetně přenosů, zápasníků, zpravodajství a tematických lifestylových magazínů. Nechybí smíšená bojová umění, box, kickbox, profesionální zápasy, tradiční bojová umění a další.

autor: lukpo
Spustit audio

Související