Bezplatná streamingová služba WaterBear expandovala do Česka, míří na milovníky přírody

29. září 2021

Streamingová služba WaterBear, která nabízí bezplatná videa s tematikou přírody a budoucnosti planety, začala fungovat letos také v České republice. Do našeho regionu expandovala v rámci širší expanze čítající tři desítky zemí, mj. i sousední státy jako je Slovensko, Polsko nebo Rakousko.

Služba WaterBear sama sebe charakterizuje jako první interaktivní streamovací platformu věnovanou budoucnosti naší planety. Obsah je k dispozici zdarma, nutností je pouze registrace na webových stránkách, jednotlivá videa jsou pak k dispozici bez reklam. Platforma WaterBear je prozatím k dispozici pouze v angličtině, na jednotlivých trzích plánuje také lokalizaci. Zdali se jí do budoucna dočká i Česko, je v tuto chvíli otázkou. 

Videoplatforma WaterBear nemá aplikace pro chytré televizory, takže ji můžete sledovat kromě desktopové verze například na mobilních telefonech iPhone, ale v Apple TV už ji nenajdete. Kromě systému iOS je pochopitelně podporován i Android. „Naším cílem je přinést WaterBear co největšímu publiku, abychom mohli sdílet příběhy pomocí oceněné filmové tvorby, která nám pomůže řídit globální dopad,“ uvedl generální ředitel Victor Eckard.

autor: lukpo
Spustit audio

Související