Bezplatný Olympic Channel nabízí do konce dubna speciální stream Faster, Higher, Stronger – Together

9. duben 2021

Streamingová platforma Olympic Channel se s blížícími se olympijskými hrami v Tokiu připravila pro své diváky další bezplatný tematický program. Od 1. do 30. dubna se překonávání atletických výkonů věnuje stanice Faster, Higher, Stronger – Together.

Faster, Higher, Stronger - Together, tedy Rychleji, výše, silněji – společně, je vzpomínkou na uplynulé olympijské hry napříč roky, a to s ohledem na samotné atlety. Chybět tak nemohou například vystoupení Usaina Bolta nebo Yeleny Isinbaevové.

Diváci mohou zavzpomínat i další velká jména, jako byli Cathy Freemanová, Michelle Carterová, Dick Fosbury nebo Michael Johnson.

Přenos jednotlivých událostí, které přinesly nezapomenutelné atletické výkony a rekordy, je na speciálním tematickém kanálu k dispozici v plném rozsahu. Olympic Channel vysílá tyto záznamy v nezkrácené podobě, aby si je mohli diváci porovnat i s dalšími sportovci.

Vysílání této stanice je k dispozici na webových stránkách služby, případně jako samostatná aplikace pro multimediální centrum Apple TV. Spolu se spuštěním nového kanálu bylo standardně ukončeno vysílání dosavadních tematických streamů.

autor: lukpo
Spustit audio

Související