Britové se dočkali dalšího rádia zaměřeného na devadesátky, odstartovala stanice Heart 90s

17. září 2019

Ve vysílání se mohou zájemci těšit na interprety, jako jsou Take That, Spice Girls, George Michael, Backstreet Boys, Britney Spears a řada dalších. Stanice Heart 90s slibuje bohatý playlist.

Společnost Global, Media & Entertainment Group spustila na konci srpna ve Velké Británii další digitální rozhlasovou stanici, která je zaměřená výhradně na hity devadesátých let 20. století. Heart 90s je šířena v rámci celoplošného multiplexu National 1 s kódováním HE-AAC, verze 2, tedy ve standardu DAB+. Je jí vyhrazen datový tok 40 kbps. Stanice Heart 90s doplnila v terestrické síti programy Heart Dance, Heart Extra, Heart 70s a Heart 80s. Přímým konkurentem je v multiplexu National 2 šířený okruh Absolute Radio 90s.

Ve vysílání se mohou zájemci těšit na interprety, jako jsou Take That, Spice Girls, George Michael, Backstreet Boys, Britney Spears a řada dalších. Stanice Heart 90s slibuje bohatý playlist, tedy seznam skladeb, který vyvolá v posluchači pocit nostalgie. Chybět mají nejen největší hity, ale i méně známé skladby. Program nebude pouze jukeboxem, ale nabídne mimo jiné i vlastní ranní show, a to od šesté do desáté hodiny britského času. Kromě platformy DAB+ bude stanice k dispozici mimo jiné i na webu heart.co.uk/90s.

autor: lukpo
Spustit audio

Související