Budou aplikace pro Xbox a Windows pokračovat i v nové O2 TV? Operátor odpověděl diplomaticky

10. srpen 2022

V souvislosti s přechodem televizní služby společnosti O2 Czech Republic na novou technologickou platformu se chystá operátor ukončit podporu stávajícího řešení pro herní konzole Xbox a aplikace pro operační systém Windows. Firma redakci portálu Digitální rádio potvrdila, že do přechodu na novou technologii se zatím nic nemění.

„Možnost sledovat O2 TV přes aplikace pro Windows a XBOX brzo skončí. Další možnosti sledování najdete na www.o2.cz/novaO2TV. Děkujeme za pochopení,“ oznámil v informačním banneru přímo prostřednictvím aplikace dotčených zařízení operátor O2 Czech Republic. Redakci našeho portálu na tuto novinku upozornil jeden ze čtenářů, kterého se novinka týká. Nabízí se tedy otázka: Bude možné aplikaci O2 TV využívat i nadále?

„Zákazníci budou moci využívat ke sledování O2 TV tuto aplikaci až do přechodu na novou platformu. O přesném termínu budeme informovat, jakmile bude vše připravené,“ reagovala na dotaz naší redakce tisková mluvčí společnosti Veronika Zachariášová a dodala: „Ke sledování O2 TV mohou zákazníci využívat v dnešní době již celou řadu dalších, rozšířenějších zařízení – set-top boxy, mobilní telefony, tablety nebo třeba chytré televize, jejichž podporu stále rozšiřujeme na další značky.“

autor: lukpo
Spustit audio

Související