Capital Xtra Reloaded: Nalaďte se na hitrádio s old school music

12. září 2019

Stanice přináší to nejlepší ze žánrů, jako jsou R’n’B, hip hop a obecně black music. Nová stanice by se měla, jak slibuje její provozovatel, vyhnout problému, který trápí většinu programů tohoto typu – velmi úzkému playlistu a tím pádem i častému opakování.

Britský digitální rozhlasový éter přivítal do svého společenství další atraktivní stanici, Capital Xtra Reloaded. Jak název napovídá, jejím provozovatelem je majitel populárního celoplošného programu Capital FM. Capital Xtra Reloaded je určen pro všechny milovníky takzvané old school music, nikoliv starších hitů, ale interpretů, kteří se zapsali do pomyslného fondu hudebního průmyslu let minulých. Nechybí tu například Beyoncé, Rihanna, Destiny’s Child, Usher, Drake nebo Sean Paul.

Capital Xtra Reloaded přináší to nejlepší ze žánrů, jako jsou R’n’B, hip hop a obecně black music. Nová stanice by se měla, jak slibuje její provozovatel, vyhnout problému, který trápí většinu programů tohoto typu – velmi úzkému playlistu a tím pádem i častému opakování. Capital Xtra Reloaded počítá naopak s velkým výběrem skladeb v rámci daných žánrů. Každé všední den v době od osmé hodiny až do 12:00 si budou moci posluchači naladit ranní show, která vzniká pro tento program. Její průvodkyní je moderátorka Sacha Brooks.

autor: lukpo
Spustit audio

Související