Celoplošná Televize Seznam s novým videoportálem i pro Android TV, Apple TV na změnu stále čeká

14. říjen 2021

Společnost Seznam.cz úspěšně dokončila schválení nové podoby svého stejnojmenného portálu, který je dostupný pro chytrá zařízení. V uplynulých dnech byl původní portál Seznam TV nahrazen poslední verzí služby i na platformě Android TV.

Úvodní obrazovka portálu Televize Seznam

Videoportál Seznam.cz na televizorech Samsung, LG a nově i systému Android TV přináší řadu vylepšení. Diváci zde mohou celoplošnou stanici sledovat zcela zdarma ve Full HD rozlišení, formát 1080p. Tato možnost je viditelně označena. Videoportál Seznam.cz přináší také personalizaci – možnost vytváření osobních profilů. Na všechny podstatné novinky je uživatel vždy upozorněn při prvním spuštění nové verze aplikace.

Aplikace Seznam.cz pro televizory značky LG

Ke změně doposud nedošlo na platformě tvOS, tedy operačním systému pro Apple TV. Zde mohou diváci Seznamu prozatím stále využívat původní aplikaci Seznam TV s červeným písmenem S na bílé obrazovce a červeném pozadí. Kromě tvorby společnosti Seznam.cz je možné díky tomuto portálu sledovat i obsah externích partnerů. Celoplošné vysílání Televize Seznam je realizováno prostřednictvím DVB-T2 multiplexu 23 Českých Radiokomunikací.

autor: lukpo
Spustit audio

Související