Černý les přijede k vám, vzkazuje německá oldies stanice Schwarzwaldradio a vyráží na tour

19. srpen 2019

Schwarzwaldradio je ukázkovým příkladem expanze v rámci technologie DAB+. Původně byla tato stanici k dispozici pouze pro posluchače ve spolkové zemi Bádensko-Württembersko, později se však rozhodla pro celoplošnou distribuci.

Pokud nepřijedete do Černého lesa, Černý les přijede za vámi. Právě takto zní motto putovní kampaně, kterou zahájil provozovatel rozhlasové stanice Schwarzwaldradio (Schwarzwald = Černý les, pozn. red.). Součástí tour bude reprodukce „kultovních hitů a super oldies“, konzumace specialit z regionu Schwarzwald, občerstvení, kolo štěstí, jukebox a mnoho dalšího. V září tým stanice navštíví mimo jiné města Karlsruhe, Rosenheim, Potsdam, Cuxhaven a další.

Schwarzwaldradio je ukázkovým příkladem expanze v rámci technologie DAB+. Původně byla tato stanici k dispozici pouze pro posluchače ve spolkové zemi Bádensko-Württembersko, konkrétně v regionu Černého lesa. Provozovatel se však rozhodl svou dostupnost výrazně rozšířit, a proto vstoupil do multiplexu DR Deutschland společnosti Media Broadcast. Díky přeshraničnímu přesahu německých vysílačů je možné tuto stanici naladit i v části Čech.

autor: lukpo
Spustit audio

Související