Česká televize připravila HbbTV aplikaci pro fotbalový šampionát v Kataru

21. listopad 2022

Fotbalový fanoušci mohou vrchol sezony sledovat prostřednictvím čtveřice platforem. Kromě klasického lineárního vysílání bude možné zápasy v případě České televize, i s podrobnými statistikami, zhlédnout na webu ČT sport, prostřednictvím HbbTV nebo mobilní aplikace ČT sport. O MS ve fotbale se tentokrát Kavčí hory dělí s mediální skupinou Nova.

Podobně jako při jiných velkých sportovních událostech nabídne Česká televize skrze HbbTV aplikaci, která byla spuštěna v pátek 11. listopadu, podrobný zpravodajský servis. Jeho součástí bude kromě živého vysílání bohatý video archiv, ve kterém fanoušci naleznou záznamy, sestřihy a zajímavá videa ze zápasů i zákulisí šampionátu. Rakouská ORF nabízí v rámci své online služby mj. i stream zápasů v UHD rozlišení.

Další rubriky nabídnou přehled všech zápasů, včetně online informací z každého utkání a chybět nebudou také tabulky a soupisky jednotlivých účastníků MS. Kromě týmových statistik naleznou diváci v aplikaci i individuální statistiky hráčů. Rozšířené televizní vysílání je možné aktivovat při sledování ČT sport stisknutím modrého tlačítka na ovladači, na ostatních programech zmáčknout tlačítko červené.

autor: lukpo
Spustit audio

Související