Česká televize pustí nový videoarchiv iVysílání do mobilních telefonů, následovat budou televizní aplikace

30. březen 2022

Česká televize ve čtvrtek nabídne všem divákům novou mobilní aplikaci iVysílání pro chytrá zařízení. Naváže tak na uvedení nové generace iVysílání z prosince minulého roku. Nová verze umožní přehlednější řazení, rychlejší vyhledávání i stabilnější prostředí.

Čtěte také

Pořady České televize budou díky novým aplikacím iVysílání pro platformy Android a iOS lépe dostupné i na chytrých zařízeních. Videa na mobilních telefonech a tabletech každý měsíc sleduje na 200 tisíc lidí. Funkce aplikace vycházejí především z webové verze.

„V nové aplikaci nabízíme divákům mnohem rozsáhlejší nabídku aktuálních a tematických seznamů videí a pořadů přímo na úvodní stránce,“ konstatoval výkonný ředitel Nových médií Marek Doležel.

Součástí nabídky iVysílání je také exkluzivní obsah, jako například seriál TBH nebo dokumentární série Novinářky. Aktualizace probíhá na obou hlavních platformách od začátku týdne, přičemž ve čtvrtek bude vylepšená verze k dispozici všem uživatelům.

Česká televize pracuje také na nových aplikacích pro chytré televizory, kterými přenese výhody nového iVysílání přímo na velkou obrazovku. Novou generaci iVysílání spustila Česká televize 6. prosince minulého roku.

autor: lukpo | zdroj: Česká televize
Spustit audio

Související