Česká televize zpřístupnila video archiv iVysílání pro značku LG

24. listopad 2022

Od středy 23. listopadu je bohatý video archiv České televize k dispozici pro značku dalšího výrobce, jihokorejskou LG. Kavčí hory tak učinily další krok ve zpřístupnění svých pořadů divákům, kteří mají sice svůj televizor připojený k internetu, ale nevyužívají například pozemní vysílání, kde je tato funkce dostupná přes červené tlačítko, technologii HbbTV.

Česká televize v aplikaci, která už je například k dispozici pro systémy Android TV a Google TV, případně značku Samsung, uvádí, že se uvádí o oficiální produkt, ve kterém najdou diváci všechny dostupné pořady i přenosy v kategorii Extra. Výhodou iVysílání je, že divák se nemusí vůbec registrovat, veškerý obsah je přístupný zcela zdarma, a to včetně možnosti sledování kanálů České televize. Nechybí ani iVysílání Plus, ČT Sport Plus nebo ČT 24 Plus.

V rámci úvodní obrazovky je k dispozici ručně tříděný výběr toho nejlepšího z archivu České televize spolu s exkluzivním obsahem, který vznikl pouze pro iVysílání. V kategorii Detail pořadu najdou zájemci stránky pořadů a filmů s podrobnějším obsahem, nechybí ani bonusová a související videa. V aplikaci je možné pochopitelně i vyhledávání pořadů pomocí stejnojmenné funkce. Kontaktní osobou je Jan Zeman, e-mail jan.zeman@ceskatelevize.cz.

autor: lukpo
Spustit audio

Související