Česká verze stanice Cartoon Network začne vysílat reklamu

2. listopad 2018

Program je k dispozici operátorům ve standardním i vysokém rozlišení, primárně je určen divákům ve věku od šesti do dvanácti let.

Česká verze populárního dětského kanálu Cartoon Network umožňuje od listopadu letošního roku vysílání reklamy. Již dříve bylo oznámeno, že program bude na tomto poli zastupovat agentura Atmedia. Cartoon Network je dostupný na českém trhu ve dvou verzích – české, které se vysílání reklam týká, a maďarské. Ta již obsahuje komerční přestávky inzerentů právě v tomto jazyce a novinka Atmedia se ji netýká. Maďarskou verzi nabízí svým zákazníkům například satelitní služby freeSAT nebo IPTV od T-Mobilu.

„Po nedávném vstupu Cartoon Network do měření a po lokalizaci stanice pro českého diváka nyní zahajujeme prodej televizní reklamy na této stanici,“ informovala Michaela Vasilová, ředitelka společnosti Atmedia. Pro Cartoon Network jsou charakteristické zejména dobrodružné seriály s originální animací. Mezi hlavní pořady patří Raketové holky nebo Ben 10. Během letošního roku přibyly i programové novinky jako Hrdinská výprava chrabrého prince Ivandoa nebo Apple & Onion, obsah vysílání tak nadále míří na diváky od 6 do 12 let.

autor: lukpo
Spustit audio

Související