Český rozhlas spustil nový portál věnovaný informacím o jeho programu i zákulisí

15. únor 2019

Na jednom místě zde najdou zájemci například detaily o digitálním vysílání DAB+, hybridní technologii HbbTV nebo nové podobě portálu Rozhlas.cz.

V pondělí 11. února spustil Český rozhlas, respektive jeho oddělení Nová média, informační portál, kde najdou zájemci veškeré klíčové informace, jež se veřejnoprávní instituce týkají. Zájemci ho najdou na snadno zapamatovatelné adrese https://informace.rozhlas.cz/. V souladu se strategií Českého rozhlasu je nový portál plně responsivní, takže ho mohou bez problémů využívat a navštěvovat i zájemci z mobilních zařízení, ať už se jedná o telefonu nebo tablety.

Důležitou kategorií v rámci webu je záložka „Pro mladé talenty“, kde najdou zájemci informace o tom, jak se mohou stát členem týmu Českého rozhlasu, kdo to jsou elévové a co mají na starosti. Informační portál odkazuje také na rozhlasový magazín eRko nebo novinky ze zákulisí. Na webu jsou k dispozici také informace o digitálním vysílání DAB+, nové podobě portálu Rozhlas.cz nebo hybridním vysílání HbbTV. Nechybí zde ani profily známých moderátorů.

autor: lukpo
Spustit audio

Související