Čeští diváci mohou sledovat první Ultra HD kanál v lokalizované podobě

17. říjen 2019

Stanici Love Nature 4K má v nabídce exkluzivně satelitní služba Skylink. Její příjem však není pro diváky jednoduchý. Potřebují dekódovací zařízení Viaccess Orca a zároveň disponovat signálem z družice Hotbird.

Dokumentární stanice Love Nature 4K je nově dostupná s českou jazykovou stopou. Přístup k tomuto programu mají exkluzivně pouze klienti satelitní televize Skylink. Má to ovšem háček. Divák musí mít nejen možnost příjmu z družice Hotbird na pozici 13 stupňů východně, ale také vlastnit dekódovací zařízení se systémem Viaccess Orca. V rámci promo akce je v říjnu program dostupný klientům zdarma. HD verze Love Nature vysílá na satelitu Astra 3B.

Love Nature 4K je druhým kanálem v Ultra HD rozlišení, který je dostupný v nejvyšší obrazové kvalitě a zároveň s českou jazykovou stopou. Ze stejného satelitu je šířena také 4K verze stanice Travelxp. Tento program ovšem v současné době žádný z českých operátorů k dispozici pro své klienty nemá. „S operátory o něm jednáme,“ potvrdil Jozef Pipek, výkonný ředitel společnosti IFC Media, která má distribuci stanice v Česku a na Slovensku na starosti.

autor: lukpo
Spustit audio

Související