CNN Prima News v nabídkách T-Mobile, Telly a Vodafone/UPC

29. duben 2020

Všichni operátoři budou šířit stanici ve vysokém rozlišení obrazu. Česká verze amerického zpravodajského kanálu odstartuje v neděli v 18:55 publicistikou relací Hlavní zprávy, která poběží také na hlavní Primě.

Promo smyčku chystaného zpravodajského kanálu CNN Prima News, který odstartuje v neděli 3. května, zařadila do nabídky digitální kabelové televize také společnost Vodafone (dříve UPC). V DVR Media boxech (cihla) byla stanici vyhrazena programová pozice 28 a doplněn byl již elektronický programový průvodce (EPG). V době psaní textu zatím nebyla stanice součástí internetové služby Vodafone TV. Program je pochopitelně k dispozici ve vysokém rozlišení (HDTV).

Placená televize Telly zařazuje stanici do balíčků Střední a Velký. Zákazníci, kteří využívají původní skladbu programů Digi TV, nový kanál najdou v Základním balíčku. Na obou platformách (satelitní i internetová) Telly se objeví program o několik dní dříve. Zákazníkům internetové televize se změny provedou automaticky, stejně jako zákazníkům satelitní Telly se set-top boxem Kaon (pozice 90). V internetové TV bude CNN Prima News umístěna vedle CNN a BBC. Pokud se tak nestane, stačí přijímač nebo aplikace internetové TV restartovat.

Zařazení stanice do své nabídky na pozici 16 již potvrdila i společnost T-Mobile. Přístup k verzi ve vysoké obrazové kvalitě budou mít jak klienti satelitní, tak i internetové televize. V tuto chvíli však program k dispozici v nabídce T-Mobile TV fyzicky není. Operátor slibuje, že se tak stane do neděle 3. května, kdy stanice startuje. CNN Prima News bude k dispozici ve všech tarifech od nabídky XS. Programová pozice byla zvolena tak, aby stanice doplnila kanály ČT24 a TA3.

autor: lukpo
Spustit audio

Související