„Darujte DAB+ rádio,“ vyzývá před vánočními svátky nová kampaň v Německu

29. listopad 2017

Co je cílem celé kampaně? Subjekty sdružené v rámci Digitalradio Deutschland chtějí posluchačům i celému trhu vyslat jasný vzkaz – budoucnost rozhlasu je digitální.

Sdělení aktuálně běžící vánoční kampaně v Německu na propagaci digitálního rozhlasu je jasné: „Darujte DAB+ rádio.“ Právě to je motto, s nímž se snaží upozornit asociace Digitalradio Deutschland na blížící se svátky a vhodný dárek pod stromeček. Členy asociace je například veřejnoprávní rozhlas ARD, Deutschlandradio a řada soukromých rozhlasových stanic. Kampaň aktuálně běží v televizi, rozhlasu, tisku i prostřednictvím on-line komunikace.

Co je cílem celé kampaně? Subjekty sdružené v rámci Digitalradio Deutschland chtějí posluchačům i celému trhu vyslat jasný vzkaz – budoucnost rozhlasu je digitální. Rádio poslouchá v Německu denně 57 milionů lidí, což je 78 % z celkového počtu populace. Digitální rozhlas DAB+ ladí denně každý sedmý obyvatel starší čtrnácti let. Programová nabídka aktuálně čítá více než 150 různých regionálních stanic. Celoplošný DAB+ multiplex aktuálně pokrývá 96 % území a dálnice jsou pokryty téměř ze sta procent.

autor: lukpo
Spustit audio