Den s digitálním rádiem v květnu v novém kabátě a s bohatším nabídkou DAB+ přijímačů

5. duben 2019

Návštěvníkům akce budou zodpovězeny všechny otázky, které je ohledně digitálního rozhlasu zajímají. Na místě bude trojice expertů, kteří jsou tradiční součástí programu.

Západočeská společnost RTI cz pořádá v sobotu 18. května od 9.00 do 18.00 další Den s digitálním rádiem. Akce bude součástí oslav 96. výročí od zahájení rozhlasového vysílání v tehdejším Československu. Na návštěvníky akce, která proběhne tradičně v Galerii Vinohradská 12, čeká několik novinek. Půjde mimo jiné o nové grafické zpracování propagačních materiálů v duchu kampaně „DAB+ Více rádia“, k dispozici bude i větší výběr jednotlivých značek rozhlasových přijímačů, mimo jiné Hama nebo Kenwood.

Návštěvníky akce přivítá tradiční sestava expertů – provozní ředitel RTI cz Roman Kropáček, editor webu Digitální rádio Lukáš Polák a regionální manažer společnosti TechniSat pro Českou republiku Lukáš Štěpánek. V tuto chvíli jsou v jednání i někteří další experti, kteří by případně celou akci mohli obohatit. Den s digitálním rádiem 2019 přinese všem účastníkům vhled do problematiky, aktuální informace o pokrytí signálem a další plány rozšiřování jednotlivých multiplexů i přehled autorádií a adaptérů DAB+ pro motorová vozidla.

autor: lukpo
Spustit audio

Související