Dětská televize Duck TV Plus startuje už v neděli, v Česku zatím s minimálním pokrytím

29. listopad 2019

Provozovatel stanice avizuje, že Duck TV Plus nabídne animované pohádky a seriály s výchovnou tematickou, které děti učí a baví zároveň. Stanice je určena publiku od dvou do pěti let.

V neděli 1. prosince odstartuje nová placená dětská televize Duck TV Plus. Jejím provozovatelem bude stejně jako v případě Duck TV slovenská společnost Mega Max Media. Tematická televize se zaměří na diváky od dvou do pěti let. Bude tedy docházet k určitému průniku z Duck TV, ale primárně bude cílit na starší publikum, tedy sourozence a ty, kteří již z hlavním kanálem vyrůstají. Redakce našeho portálu oslovila náhodně několik operátorů, kladnou odpověď na zařazení stanice má ale pouze od malého hráče Lepší TV.

Provozovatel stanice avizuje, že Duck TV Plus nabídne animované pohádky a seriály s výchovnou tematickou, které děti učí a baví zároveň. Pořady, které stanice nabízí, jsou vyráběny pouze pro její účely. Nejmladší publikum se může těšit na formáty, které je zavedou do vesmíru, seznámí s vědou, přírodou nebo jim přinese dobrodružné příběhy. Vrátí se oblíbené postavy Mimo a Bobo, pes Ziggy, kachna Lola a objeví se i noví hrdinové. Chystaný start sesterského kanálu je již avizován občasnou změnou loga na Duck TV.

autor: lukpo

Související