Deutsche Telekom zařadí do své nabídky i 4K box od Apple TV

16. červenec 2021

Předplatitelé služby MagentaTV získají přístup do platformy Apple TV+ po dobu tří měsíců zdarma.

Novým i stávajícím zákazníkům nabídne německý operátor (součástí Deutsche Telekom je mezi jinými i tuzemská pobočka T-Mobile) možnost kombinace své televizní služby MagentaTV s Apple TV 4K boxem. Předplatitelé si budou moci přístroj buď zapůjčit nebo rovnou koupit.

Pomocí aplikace Apple TV mohou diváci využívat platformu Apple TV+ a prostřednictvím programů Apple TV sledovat nejnovější i klasické filmy nebo televizní pořady. Zároveň získají přístup do knihoven služeb Apple Music, Apple Arcade a dalších včetně her, fitness a naučných pomůcek.

"Apple TV 4K je ideálním doplňkem našich televizních služeb a zároveň vynikajícím kusem hardwaru, který poskytne našim zákazníkům jedinečné a pohodlné ovládání jejich televizorů. Díky automatickému loginu se uživatelé dostanou snadno a hned ke svému oblíbenému pořadu na MagentaTV. Speciální dálkové ovládání vyvinuté pro MagentaTV je certifikováno společností Apple a nabídne divákům ojeidnělý uživatelský zážitek," zdůrazňuje vybrané výhody Michael Schuld, vedoucí televizních služeb u Deutsche Telekom.

Platforma MagentaTV nevyžaduje žádné zvláštní přihlašování ke službám Apple. Apple TV 4K automaticky nainstaluje aplikaci MagentaTV a přihlásí nového uživatele, který tak nemusí zadávat žádné heslo nebo uživatelské jméno.

Speciální dálkové ovládání je optimalizováno pro MagentaTV a diváci mohou jediným stisknutím tlačítka vyvolat programového průvodce, na kterého jsou zvyklí z prostředí MagentaTV. Jiné tlačítko pak uživatelům umožní hlasové ovládání pomocí služby Siri.

Zákazníci Deutsche Telekom mohou vyzkoušet Apple TV 4K po dobu tří měsíců zdarma. Nabídka předplatného videoslužeb Apple TV+ platí i pro uživatelé USB klíčenky MagentaTV.

autor: Jan Brychta
Spustit audio

Související