Digitální celoplošná stanice Radio 80s80s najala pro novou ranní show kultovního moderátora

23. červen 2021

Německá moderátorská ikona Peter Illmann, který je svázán zejména s obdobím osmdesátých let, se stal od června posilou týmu digitální stanice 80s80s. Ta je u našich západních sousedů k dispozici prostřednictvím celoplošného DAB+ multiplexu Antenne DE.

Der Peter Illmann Morgen je název ranního bloku, který každý všední den mezi pátou hodinou ranní a desátou dopolední vysílá německá celoplošná digitální stanice Radio 80s80s. Programově tento nový formát skvěle zapadá do současného vysílacího schématu. Peter Illmann je pro Němce moderátorskou ikonou svázanou s érou osmdesátých let na televizní obrazovce i mimo ni.

Posluchači se mohou těšit například na formáty, jako je Future80s, kde nebudou chybět hudební ikony jako Erasure, Duran Duran, ale také současní umělci, kteří se vrací k období osmdesátých let - The Weeknd nebo Roosevelt. Portál Radioszene dále připomíná blok Peters HITstories s osobními vzpomínkami Illmanna na éru 80. let nebo „8 Sekunden 80er“, v němž musí soutěžící během osmi sekund poznat skladbu dané dekády.

autor: lukpo
Spustit audio

Související