Diskutujte o digitálním rádiu DAB+ v tematické facebookové skupině a buďte v kontaktu s redakcí

24. červen 2020

Facebookové skupiny jsou vhodnou platformou, kde mohou mezi sebou diskutovat uživatelé se stejnými zájmy. Díky nastavení upozornění nepřijde její člen o žádný z nových příspěvků.

Čtenáři webu Digitální rádio mohou diskutovat o technologii DAB+ nejen na tomto portálu, ale jednou z možností je i sociální síť Facebook. Zatímco klasické profilové stránky jsou vhodné zejména pro sdílení článků samotnou redakcí, interakci se čtenáři pak přináší skupiny. Jednou takovou je Digitální rádio DAB+ Česká republika - oficiální diskuse. Na rozdíl od facebookového profilu je zde možné sdílet příspěvky i samotnými fanoušky. Díky správnému zakliknutí položky Upozornění pak její člen nepřijde o žádný nový příspěvek.

Tato facebooková skupina, která má dlouhodobě umístěnou ikonu i na samotném portálu Digitální rádio, je na svém rozjezdu. V době psaní této zprávy měla necelých 200 členů. Mezi nimi jsou i členové managementu Českého rozhlasu, mimo jiné ředitel Nových médií Jiří Malina, vedoucí distribuce Pavel Balíček a za Digitým také Zdeněk Duspiva, který má na starosti studia veřejnoprávního média v Českých Budějovicích a na Vysočině. Velkým tématem posledních měsíců je přechod na vysílání DVB-T2. Je mu věnovaná tato skupina.

autor: lukpo
Spustit audio

Související

  • Zapojte se do diskuse

    Český rozhlas začátkem srpna 2022 vypnul diskusní box na webu Digitální rádio.