Diváci na Moravě mohou sledovat volně díky pozemnímu vysílání ze Slovenska další placené programy

3. duben 2020

Společnost Towercom připravila na duben bezplatné promo okno stanic společnosti Viasat World a AMC Networks. Všechny stanice jsou běžně součástí placené televize Plustelka.

Slovenská společnost Towercom si také v dubnu připravila pro diváky tamního pozemního vysílání ochutnávku několika placených programů. Vyzkoušet ho mohou i zájemci z Moravy, kteří jsou v dosahu kóty Velká Javorina. Od 1. do 8. dubna bude v multiplexu 2 k dispozici volné vysílání stanice Epic Drama, následně přijde na řadu Viasat Nature a celou promo akci zakončí v době od 20. do 30. dubna Viasat Explore. Všechny tři stanice budou k dispozici ve standardní kvalitě obrazu.

V multiplexu 4, který již funguje ve standardu DVB-T2, jsou v průběhu celého dubna dostupné dvě televizní stanice – Jojko, dětská televizní stanice skupiny Joj určená dětským divákům, a Film+, který provozuje společnost AMC Networks International. Počet bezplatně dostupných programů u operátorů placených služeb je v průběhu těchto týdnů větší než obvykle. Tato skutečnost souvisí s pandemií koronaviru, který postupuje Evropou. Diváci jsou nuceni setrvat doma a mají na televizi více času.

autor: lukpo
Spustit audio

Související