Do boje o majitele chytrých televizorů vstupuje videopůjčovna Pantaflix, nabízí i festivalové filmy s titulky

13. srpen 2019

On-line služba Pantaflix není na českém trhu prozatím lokalizovaná. Aplikace je kompletně v angličtině, k dispozici už jsou nicméně první filmy s českými titulky a taktéž platba kreditní kartou probíhá v domácí měně, tedy korunách.

Provozovatel on-line videopůjčovny Pantaflix, stejnojmenná německá společnost, podnikl významnější expanzi na český trh. Služba, kterou pravděpodobně většina uživatelů vůbec nezná, uvedla v uplynulém týdnu novou aplikaci pro majitele chytrých televizorů značky LG. Pro Pentaflix byl významný především loňský rok, kdy se dočkala expanze do téměř sedmi desítek nových zemí a následně pak podnikla globální rozšíření díky platformě Apple TV. V rámci televizorů LG je k dispozici například také služba Google Filmy nebo Rakuten TV.

On-line služba Pantaflix není na českém trhu prozatím lokalizovaná. Aplikace je kompletně v angličtině, k dispozici už jsou nicméně první filmy s českými titulky a taktéž platba kreditní kartou probíhá v domácí měně, tedy korunách. V menu si může uživatel vybrat, v jakém jazyce výběr titulů preferuje – k dispozici je zde čeština i slovenština. Co se týká položky audio, i zde je na výběr český jazyk, prozatím žádné tituly s dabingem se tu ale nenacházejí. Filmy si je možné pouze vypůjčit nikoliv zakoupit. Jejich cena se pohybuje standardně v rozsahu 59 až 99 korun.

Seznam filmů s českými titulky:

  • Westen (Západ) – drama Německo, 2013 (ČSFD)
  • Los Bando – komedie Norsko/Švédsko, 2018 (ČSFD)
  • Regret! (Omlouvám se!) – rodinný film Nizozemsko, 2013 (ČSFD)
  • Kopfüber (Naruby) – rodinný film Německo, 2013 (ČSFD)
  • Le Magasin des suicides (Ochod pro sebevrahy) – animovaná komedie/muzikál Francie, 2013 (ČSFD)
autor: lukpo
Spustit audio

Související