Dokumentární stanice Investigation Discovery s novým vizuálem a zkráceným označením ID

30. září 2020

Televize vysílá různé cykly dokumentárních pořadů odhalujících zločin a popisuje různé techniky vyšetřovatelů. Kanál je součástí portfolia kabelových, satelitních nebo internetových televizí společnosti Discovery.

Dokumentární stanice Investigation Discovery, nově pouze pod zkráceným označením ID, se dočkala v úterý 29. září proměny vizuální identity. Jedná se o stejnou verzi, kterou televize ID nasadila v uplynulých měsících v USA. Redakce portálu Digitální rádio již na tuto novinku s předstihem upozorňovala v létě, tato změna se proto dala v našem regionu dříve nebo později očekávat. Stanice přichází taktéž s novým mottem „Nebuďte jen diváky, staňte se svědky!“

Z vysílání dokumentární stanice ID

Investigation Discovery vysílá různé cykly dokumentárních pořadů odhalujících zločin a popisuje různé techniky vyšetřovatelů. Kanál je součástí nabídek řady kabelových, satelitních nebo internetových televizí. V rámci regionu EMEA (Evropa, Blízký východ, Asie) je stanice k dispozici ve více než 116 zemích, což představuje 53 milionů domácností. Na českém trhu jde již o několikátou změnu názvu programu i jejího vizuálu, stanice již přešla také do HD a formátu 16:9.

autor: lukpo
Spustit audio

Související