Dokumentární stanice Travelxp konečně v češtině u dalšího velkého operátora

13. září 2018

T-Mobile TV doposud nabízela tento program pouze v angličtině. Program je sice nyní lokalizovaný, ale originální stopa z něho byla odpojena úplně.

Dokumentární stanice Travelxp ve vysokém rozlišení obrazu (HDTV) začala vysílat v uplynulých dnech konečně v nabídce IPTV služby T-Mobile TV v češtině. Program byl řadu měsíců zákazníkům služby dostupný pouze v angličtině, nyní došlo k odpojení této jazykové stopy. Zákazníci si tak alespoň v tuto chvíli nemohou vybírat mezi originálním zněním a dabingem, což je pochopitelně škoda. S oběma stopami je tento program například v nabídce služby Skylink.

T-Mobile TV by nicméně měla opravit ještě některé další detaily, které by vylepšily celkový dojem z její programové nabídky. Pravděpodobně nejvíce bijící do očí je dětský kanál Cartoon Network, který nejen, že nebyl po roce v této službě lokalizován do češtiny, ale stále vysílá pouze v obrazovém formátu 4:3. Operátor nenabízí klientům tuzemskou, ale maďarskou verzi programu. Pouze s českou jazykovou stopou je tu k dispozici také nová stanice Epic Drama HD.

autor: lukpo
Spustit audio

Související