Erotická stanice Penthouse Quickies prošla po třech letech proměnou, vysílá formát Reality TV

6. září 2022

Tematický kanál Penthouse Quickies vysílá od čtvrtka 1. září s novým názvem i obsahem. Program určený výhradně divákům starším osmnácti let se nyní identifikuje jako Penthouse Reality TV s dodatkem explicitního významu. Penthouse Gold pokračuje v původní podobě i po 31. srpnu. Obě stanice jsou součástí satelitní televize Skylink.

Ukázka z vysílání erotického kanálu Penthouse Reality TV

Erotické kanály Penthouse už jsou dostupné na českém a slovenském trhu řadu let díky operátorovi Skylink. Do konce března 2019 vysílaly pod označením Penthouse HD1 a Penthouse HD2, od 1. dubna téhož roku se pak představily jako Penthouse Gold a Penthouse Quickies. Zatímco první stanice vysílala filmy pro dospělé v plné podobě, druhý program nasadil tzv. rychlovky, tedy erotické scény zbavené okolního děje.

Nové označení Penthouse Reality TV, které získává Penthouse Quickies po více než třech letech, naznačuje změnu zaměření programu v rámci daného žánru. Obsah je nadále určen dospělému publiku s příklonem k formátu Reality TV. Podle elektronického programového průvodce (EPG) probíhá nově vysílání v dvouhodinových blocích. Změnu názvu stanice doprovází i nové logo, na technických parametrech kanálu se nic nezměnilo.

autor: lukpo
Spustit audio

Související