Erotická stanice Reality Kings TV přišla o řadu diváků, od února upravila grafiku

9. únor 2021

Tematický kanál Reality Kings TV už není od února součástí satelitní televize Skylink. Klienti operátora mohou sledovat řadu dalších tematických stanic. Program zůstává nadále k dispozici například pro klienty služeb Nej.cz nebo SledováníTV.

Placená erotická stanice Reality Kings TV od února přišla o řadu svých diváků. Z medializovaných informací již předplatitelé vědí, že program byl vyřazen z nabídky operátora Skylink, největší satelitní televize na trhu. V tuto chvíli je tak u velkých hráčů Reality Kings TV dostupná pouze v nabídce společnosti Nej.cz, v kategorii menších firem pak u SledováníTV.cz.

Program je k dispozici operátorům pouze ve standardním rozlišení, což může být pro tyto společnosti jedním z důvodů, proč v šíření dále nepokračovat. Pouze v SD rozlišení vysílání z erotických programů také Blue Hustler, naopak Hustler TV už řada operátorů nahradila jeho HD verzí.

Ukázka z vysílání placené stanice Reality Kings TV

Reality Kings TV se shodou okolností dočkala ve stejné době také úpravy grafiky, která je patrná hned na první pohled. Změna se týká i samotného loga. Původní nenápadná varianta umístěná do pravého dolního rohu byla nahrazena barevnou – modro-bílou verzí, která se nyní nachází v horní části obrazovky.

Obsahově se na samotném programu nic nemění, pracuje se ovšem novým způsobem se samotnými upoutávkami. Stanice vysílá erotiku bez cenzury určenou divákům starším osmnácti let, je proto chráněna rodičovským zámkem.

autor: lukpo
Spustit audio

Související