Eurosport chce operátorům nabídnout olympiádu na více než dvou kanálech

22. prosinec 2017

Discovery plánuje vytěžit z olympijských her maximum. Prostřednictvím Eurosportu diváky neustále masíruje kampaní související s největším sportovním svátkem příštího roku.

Panevropský tematický kanál Eurosport, respektive společnost Discovery Communications, která je jeho vlastníkem, plánuje nabídnout operátorům placených televizních služeb pokrytí nadcházející olympiády v Pchjongčchangu na více než dvou stávajících kanálech. V době od 9. do 25. února by tak měly dočasně vysílat i stanice Eurosport 3, Eurosport 4 a Eurosport 5. Programy budou operátorům pochopitelně k dispozici ve vysokém rozlišení obrazu (HD).

„Nabídku jsme dostali a se zařazením těchto stanic v uvedené době počítáme,“ potvrdil webu Digitální rádio Jaroslav Kolár, mluvčí největšího kabelového operátora na trhu, společnosti UPC Česká republika. Stejnou nabídku obdržela podle našich informací například i firma O2 Czech Republic, provozovatel IPTV platformy O2TV. Discovery je exkluzivním držitelem vysílacích práv pro olympijské hry, jednotlivým subjektům, jako je například Česká televize, pak prodává sublicence. Z pohledu tuzemského diváka má zůstat nejatraktivnější obsah na kanálu ČT Sport.

Discovery plánuje vytěžit z olympijských her maximum. Prostřednictvím Eurosportu diváky neustále masíruje kampaní související s největším sportovním svátkem příštího roku. Ve vysílání Eurosportu 1 i Eurosportu 2 jsou jako součást loga trvale umístěné olympijské kruhy a číslovka, která symbolizuje počet dnů do jejich začátku. Exkluzivní obsah se k divákům dostane prostřednictvím on-line platforem Olympic Channel i Eurosport Player. Zatím poslední aktivitou v tomto směru je Stream Team. Od 21. prosince přináší Eurosport v živém Facebook streamu rozhovor se sportovcem, kterého se zájemci mohou zeptat na cokoliv. Budou mezi nimi Kateřina Neumannová, Lukáš Bauer nebo Bára Tomešová.

autor: lukpo
Spustit audio