Eurosport Player skončí, Discovery odkazuje diváky na web nebo mobilní aplikaci

18. listopad 2022

Společnost Discovery ukončí provoz své online videoplatformy Eurosport Player. Stávající předplatitele o tom informuje prostřednictvím e-mailu, který do redakce webu Digitální rádio zaslal čtenář Matyáš. Náhradou za stávající Eurosport Player má být webu panevropské sportovní televize, případně mobilní aplikace. Samostatná služba skončí v půlce ledna 2023.

E-mail zaslaný předplatitelům Eurosport Playeru

„Ahoj, působení Eurosport Playeru se chýlí ke svému konci, takže se zaměříme na vylepšení portálu Eurosport.com a mobilní aplikace Eurosport. Nadále tu najdete kompletní pokrytí živého sportu, obsahu na vyžádání a aktuálního zpravodajství. Najdete tu také informace o tom, jak nadále váš oblíbený obsah z Eurosportu sledovat. Od 13. ledna 2023 už nebude Eurosportplayer.com a Eurosport Player aplikace dostupné,“ uvádí společnost Discovery.

Provozovatel služby informuje, že i když službu Eurosport Player ukončuje, předplatné a prémiový obsah nemá být žádným způsobem ohroženo. Společnost Warner Bros. Discovery v současné době pracuje na vytvoření společné platformy pro kanály Discovery (včetně Eurosportu) a HBO, které nyní patří v tomto mediálním spojenectví pod jednotnou hlavičkou. Příchod společné streamingové platformy se očekává v příštím roce, o termínu pro Česko se však zatím nehovoří.

autor: lukpo
Spustit audio

Související