Fanoušci amerického fotbalu si mohou vyzkoušet oficiální aplikaci NFL za necelý dolar

20. prosinec 2022

Při příležitosti blížících se vánočních svátků připravil provozovatel americké streamovací služby NFL+ speciální nabídku, týdenní předplatné za necelý dolar, tedy v přepočtu přibližně 23 korun. Fanoušci nejvyšší ligy amerického fotbalu získají na toto období přístup ke kompletnímu pokrytí živých přenosů, nejlepším momentům a dalšímu exkluzivnímu obsahu.

NFL+ je nadstavbou ke stávajícím online aktivitám Národní americké fotbalové ligy (NFL). Jak nedávno uvedla zpravodajská televize CNBC, její spuštění proběhlo v souvislosti se zahájením aktuálního ročníku. V současné době jde především výhradně o přímé přenosy z NFL, nicméně do budoucna se má podle zástupců americké soutěže situace zlepšit. NFL+ je prozatím v rané fázi svého vývoje a počítá se do ní s investicemi pro další roky.

Nabídka exkluzivního obsahu na vlastní streamovací službě není nic překvapivého. V tomto směru se NFL nijak nevymyká od dalších významných soutěží, jako jsou NHL, NBA nebo F1 TV. Předplatitelé vždy získávají se službou bonusový obsah navíc, a to je má donutit si danou online platformu přeplatit a nepreferovat pouze přímé přenosy dané soutěže v prostředí placené televize. Jde například o další pohledy kamer, rozhovory a řadu dalšího.

autor: lukpo
Spustit audio

Související