Fashion TV uvedla novou podobu své streamovací aplikace, vlastní kategorii dostal i obsah v Ultra HD

3. srpen 2021

Lifestylový kanál Fashion TV uvedl v uplynulých dnech novou podobu své streamovací aplikace. Uživatelé se setkají nejen s novým, modernějším vzhledem, ale i přehlednějším řazením obsahu.

Uvedení nové verze aplikace světového lifestylového kanálu není zas tak velkým překvapením. Původní podoba Fashion TV narážela na několik problémů. Jednalo se nejen o nepříliš atraktivní vzhled, ale především funkčnost. Uživatel dost často nevěděl díky zvláštnímu podsvětlení ikon, v jaké části menu se v podstatě nachází a následně nebylo jednoduché aplikaci opustit jednoduše stlačením tlačítka zpět.

Aplikace Fashion TV pro Apple TV ve verzi ze srpna 2021

S novou verzí aplikace přechází nejen dlouho očekávaná přehlednost, ale i zlepšení funkčnosti. Jako novinka se objevuje vertikální menu umístěné do levé části obrazovky. Zajásají i diváci, kteří vyžadují nejvyšší kvalitu obrazu. Vlastní kategorii dostal v jedné z horizontálních sekcí i obsah ve formátu Ultra HD.

Novou verzi aplikace registrovala naše redakce v multimediálním centru Apple TV 4K 2021, v Android TV zůstala prozatím původní. Lze předpokládat, že na této platformě dojde ke změně později.

autor: lukpo
Spustit audio

Související