Filmy, seriály, zpravodajství i kultura. Polská TVP spustila novou verzi červeného tlačítka HbbTV

15. květen 2020

Nový portál mohou vyzkoušet i diváci v České republice. Výrazný přesah na území Čech nabízí například multiplex Telewizje Polska na kanálu 25 z vysílače Klodzko.

Polská veřejnoprávní televize TVP představila tento týden zcela novou verzi zábavního portálu, který najdou diváci pod virtuálním červeným tlačítkem. Pro majitele televizorů a set-top boxů s podporou HbbTV, které jsou připojeny k internetu, je připravena bohatá nabídka filmů, seriálů, zpravodajských i publicistických pořadů, záznamů koncertů, divadelních představení nebo digitálně remasterované pořady z knihovny TVP. Služba je k dispozici zdarma.

Hybridní vysílání TVP na platformě HbbTV

Nový portál mohou vyzkoušet i diváci v České republice. Výrazný přesah na území Čech nabízí například multiplex Telewizje Polska na kanálu 25 z vysílače Klodzko. TVP využívá technologii HbbTV 1.0, takže zpracování obsahu by měly zvládnout i starší přijímače. Jak si ověřila redakce našeho portálu, problém ovšem může být u linuxových boxů, které nemusí doplňkovou službu vůbec spustit. Aktualizovaná verze portálu vznikla s ohledem na aktuální trendy a návyky diváků.

autor: lukpo
Spustit audio

Související