freeSAT ukončuje spolupráci se Stingray, Skylinku se změny nijak nedotknou

30. duben 2018

Společnost Stingray je na českém trhu zastoupena například programy Classica, Brava nebo C Music TV, který má v nabídce vícero placených služeb.

Satelitní služba freeSAT, která má v České republice okolo stovky tisíc klientů a se svými programy operuje na pozici 1 stupeň západně, ukončí od května spolupráci se společností Stingray. Součástí nabídky platformy freeSAT byly žánrové kanály Stingray Music, které nabízely nepřerušovaný proud hudby. Klienti služby mohli využívat i stejnojmennou mobilní aplikaci. O ukončení služby informoval freeSAT pouze na webu v rámci stručného textu.

Ukončení spolupráce mezi společností Stingray a UPC DTH, která freeSAT provozuje, se nijak nedotkne klientů konkurenční satelitní služby Skylink. Neplatí tedy, že Stingray by se úplně stahovala z českého a slovenského trhu. Největší tuzemská satelitní služba šíří díky spolupráci s touto společností, která se orientuje zejména na hudební fanoušku, programy Stingray Brava, Stingray Classica, Stingray iConcerts a C Music TV. „V distribuci kanálů pokračujeme, k žádné změně v naší nabídce nedochází,“ potvrdil pro Digitální rádio mediální zástupce Marek Němec.

autor: lukpo
Spustit audio