Harmonie TV oficiálně skončila, Regionální síť 4 v Praze odpojila její pozici

1. červenec 2017

Stanice byla jedním z nejzbytečnějších televizních projektů, které na našem trhu vznikly. V posledních letech se ve vysílání objevovaly prakticky pouze reprízy.

K 30. červnu skončilo oficiálně vysílání lifestylové televize Harmonie, za níž stála společnost CoopTV, telekomunikační družstvo. Stalo se tak v souladu se změnou, kterou provozovatel oznámil regulátorovi (RRTV) začátkem května. S oficiálním termínem ukončení vysílání souvisí i odpojení programová pozice Harmonie TV v Regionální síti 4 pro Prahu a střední Čechy, jejíž byla stanice v minulosti součástí. Multiplex jich aktuálně obsahuje osm.

Projekt Harmonie TV v podstatě od samotného začátku vysílání provázely problémy. Stanice prošla jednou výraznou proměnou vizuálu, s níž souvisela i snaha zacílit na mladší publikum – původně 45+, nově 35+. V minulosti svázaly své jméno s tímto projektem některé známé tváře – Petra Černocká, Pavel Trávníček nebo Milan Drobný. Několik natočených vydání pořadů televize ve svém vysílání neustále rotovala a v dubnu loňského roku se po několikanásobném výpadku, na který provozovatele upozornila i naše redakce, v Regionální síti 4 definitivně odmlčela. Její provozovatel však nadále dodával programová data EPG.

autor: lukpo
Spustit audio