HBO tlačí svou videotéku všemi kanály, využívá k tomu i televizory diváků Primy

14. únor 2018

Aplikace je postavena na programových tipech, které zájemci ve videotéce najdou. Aktuálně jde například o snímky Strážci Galaxie 2, Piráti z Karibiku: Salazarova pomsta nebo Logan: Wolferine.

Společnost HBO Europe tlačí svou videotéku HBO GO, kterou začala nabízet od konce loňského roku všem zájemcům bez nutnosti prostředníka, všemi obvyklými i méně obvyklými kanály. Kromě reklamy na televizních stanicích, v kinech nebo na internetu, začala využívat i nový komunikační nástroj, kterým je hybridní vysílání. Pro využití této technologie je nutné vlastnit přijímač (televizor, set-top box) s podporou standardu HbbTV připojený k internetu.

Redakce webu Digitální rádio zaznamenala aplikaci HBO GO na hybridní platformě televize Prima, konkrétně na volně šířeném kanálu Prima Max, který je součástí multiplexu 3 Českých Radiokomunikací. Dochází tak k poměrně kuriózní situaci, kdy bezplatná televize propaguje skrze kombinaci s internetem placenou platformu. Aplikace HBO je postavena na programových tipech, které zájemci ve videotéce najdou. Aktuálně jde například o snímky Strážci Galaxie 2, Piráti z Karibiku: Salazarova pomsta, Logan: Wolferine nebo seriály Mozaika a Rozvod.

autor: lukpo
Spustit audio