Herečka Dana Morávková radí divákům jak na Voyo, Nova má i speciální diváckou linku pro Ordinaci

20. srpen 2021

Mediální skupina Nova nenechává v oblasti komunikace přesunu seriálu Ordinace v růžové zahradě 2 na placený portál Voyo nic náhodě. Objevují se i nové prvky v hybridním vysílání HbbTV, v rámci přilákání dalšího publika budou do pořadu doplněny i skryté titulky.

Divák nemůže přesun seriálu Ordinace v růžové zahradě 2 na placený portál Voyo přehlédnout. Stejnojmenná aplikace, která se v uplynulých dnech objevila na platformě HbbTV, tzv. virtuální červené tlačítko, obsahuje na úvodní obrazovce právě grafiku k tomuto pořadu. Dostává se tak k ní i divák, který nemá službu zaplacen. Další novinkou je druhá dlaždice v HbbTV menu Novy – edukativní video s herečkou Danou Morávkovou.

Právě Morávková patří k dlouholetým tvářím nekonečného nováckého seriálu. Herečka divákům návodnou formou vysvětluje, jak je registrace na Voyo v několika krocích jednoduchá a co je k ní vše zapotřebí. Prvky portálu se objevují i přímo ve vysílání. Jde nejen o spoty informující o novinkách v této placené službě, ale i doprovodnou grafiku, kdy si divák například může přímo z obrazovky neskenovat mobilním telefonem QR kód.

Od tohoto týdne představila mediální skupina také novou podobu virtuálního červeného tlačítka, které diváky upozorňuje výstižněji na to, co vše mohou v menu najít a využívat. Nova zřídila i speciální bezplatnou telefonní linku, která slouží právě k účelům přesunu pořadu na portál Voyo. Poslední novinkou v komunikaci je doplnění Ordinace v růžové zahradě 2 o titulky pro neslyšící a nedoslýchavé. Nové díly se na Voyo objeví 2. září.

autor: lukpo
Spustit audio

Související