Hitrádio Magic končí, od pátečního večera ho nahradí Černá Hora

29. listopad 2018

Stanice vznikla před jedenácti lety na tehdejších základech náchodského Rádia Metuje. Za dobu své existence překročila nejen hranice tohoto města, ale i celého Královéhradeckého kraje.

Společnost Media Bohemia chystá další změnu v sítí svých privátních stanic. Od pátku 30. listopadu dojde k nahrazení Hitrádia Magic stanicí Hitrádio Černá Hora. Změnu již daná stanice avizuje promo spotem ve svém vysílání. V něm se mimo jiné posluchači dozvědí i to, že by k ní mělo dojít úderem šesté hodiny večerní. Promo spot také avizuje, že plánovaná změna je připravena pro všechny frekvence, kde stávající Hitrádio Magic vysílá.

Hitrádio Magic vysílá pod svým stávajícím názvem po dobu přibližně jedenácti let – od května 2007, kdy nahradilo tehdejší privátní stanici Rádio Metuje z Náchoda. Pod značkou Hitrádio Magic se dostal komerční program i do lokalit, kde doposud nevysílal, až za hranice Královéhradeckého kraje. Velmi dobrý dosah má například jeho jičínská frekvence 107,3 MHz, kterou je možné v některých částech Prahy přijímat i s doprovodnými informacemi RDS.

autor: lukpo
Spustit audio

Související