Hudební služba Spotify oddělí funkce Shuffle a Play do samostatných tlačítek

23. srpen 2022

V horizontu několika týdnů provede společnost Spotify ve své stejnojmenné hudební službě oddělení dvou doposud společných funkcí Shuffle a Play, tedy Náhodný výběr a Přehrávání. Firma oznámila tuto novinku 1. srpna a plánuje ji uvést po celém světě, tedy včetně České republiky nebo Slovenska na mobilních zařízeních se systémy Android a iOS.

„Hudbu – a způsob, jakým ji posloucháte – byste měli ovládat vy. Takže od chvíle, kdy na Spotify stisknete tlačítko Play, se rozhodnete, jak chcete poslouchat své oblíbené seznamy skladeb nebo nové album, kterým jste posedlí. Aby byla tato volba ještě jasnější a jednodušší, vylepšujeme zážitek z poslechu a oddělujeme tlačítka Shuffle a Play pro uživatele Spotify Premium,“ uvedla společnost v tiskové zprávě.

Chystaná změna má umožnit vybrat si preferovaný režim v horní části seznamů skladeb a alb a poslouchat je v podobě, v jaké chce samotný předplatitel. „Ať už máte rádi radost z nečekaného s režimem Shuffle, nebo dáváte přednost poslechu skladeb v pořadí pouhým stisknutím tlačítka Play, Spotify vám pomůže,“ informovala Spotify. Službu využívá pro své podcasty i Český rozhlas, zájemcům ovšem doporučujeme vlastní aplikaci mujRozhlas.

autor: lukpo
Spustit audio

Související