Hudební stanice Mezzo od července pro vybrané operátory ve vysokém rozlišení

17. červenec 2020

Stanice Mezzo se na oficiálních webových stránkách charakterizuje jako hudební kanál věnovaný umělcům a jejich kompletnímu repertoáru. Žánrově se věnuje opeře i jazzovým koncertům.

Francouzská hudební stanice Mezzo, která se specializuje zejména na operní umělce, je od tohoto měsíce dostupná vybraným operátorům ve vysokém rozlišení obrazu. Aby mohli zákazníci daného operátora program v HD kvalitě sledovat, musí být daná společnost napojena na optickou síť operátora Itself. Novinku potvrdilo redakci portálu Digitální rádio české zastoupení programu. Do budoucna je pochopitelně cílem nabízet Mezzo HD všem operátorům bez rozdílu. Tato distribuce by se řešila pravděpodobně přes satelit Astra 19,2.

Stanice Mezzo se na oficiálních webových stránkách charakterizuje jako hudební kanál věnovaný umělcům a jejich kompletnímu repertoáru, sesterský program Mezzo Live HD má nabízet pro změnu nejkrásnější koncertní zážitky ve vysokém rozlišení. Tuto stanici má například ve své nabídce i největší kabelový operátor na trhu, společnost Vodafone. Mezzo HD se od července objevilo jako jedna z novinek internetové televize Kuki. Ta ve stejnou dobu provedla i některé další změny. Nabídku rozšířily stanice Hustler HD a Redlight HD.

autor: lukpo
Spustit audio

Související